A jelentkezés menete és módja

A jelentkezés előtt kérjük, olvasd el tájékoztatónkat!

A BME Nyelvvizsgaközpont által meghirdetett angol, német, francia nyelvvizsgákra jelentkezhetsz online felületünk segítségével.

Ha vizsgahelyként az AD Nyelviskolát (ACTA DIURNA 2005 Kft) választod, akkor a szolnoki vizsgahelyszínt tudjuk ajánlani.

Francia nyelvből Szolnokon csak írásbeli (és szóbeli beszédértés, azaz magnóhallgatás) vizsgát szervezünk, a szóbeli beszédkészség részét csak budapesti helyszínnel tudjuk bonyolítani.

A jelentkezés menete

Első lépésben regisztrálnod kell a BME Nyelvvizsgaközpont online felületén. Kérjük, ügyelj arra, pontosan adj meg minden adatod. Személyi adataid egyezzenek meg a személyi okmányaidon szereplőkkel (pl. második keresztnév, édesanyád születési neve)!
A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kapsz a Nyelvvizsgaközponttól, ebben az e-mailben fogod megtalálni a vizsgadíj befizetésének módját, valamint a befizetendő összeget.

A befizetendő összeg két részből áll a vizsgadíjból és a vizsgaszervezési díjból. A vizsgadíjat a BME Nyelvvizsgaközpont számlájára (MÁK, Magyar Államkincstár), a vizsgahelyi díjat pedig nyelviskolánk számlájára (Erste Bank) kell utalnod. A jelentkezés véglegesítéséhez az átutalás igazolását fel kell töltened a vizsgázói felületre!

Jelentkezési módok

Online jelentkezés, banki utalással történő fizetés. A nyelviskola honlapjáról, vagy a BME Nyelvvizsgaközpont online felületéről elérhető.

https://bme.nyelvvizsgajelentkezes.hu/