Tájékoztatás

Kedves BME Nyelvvizsgázóink!
Dr. Kiszely Zoltán egyetemi docens a BME Nyelvvizsgaközpont vezetője az alábbi tájékoztatást adta az áprilisi nyelvvizsgával kapcsolatban:
“A rendkívüli helyzetre tekintettel a BME Nyelvvizsgaközpont azt a döntést hozta, hogy az áprilisi nyelvvizsgát új időpontra helyezi át, mind a Vizsgaközpontban, mind pedig a vizsgahelyeken. Amint a járványügyi helyzet és a kormányzati intézkedések lehetővé teszik, azonnal megrendezzük a vizsgát.
Az eddigi jelentkezések tehát érvényesek, a már jelentkezetteknek további teendőjük nincs, az eddig leadott jelentkezések az új időpontra is érvényesek, és továbbra is lehet jelentkezni! A jelentkezési határidő változatlanul március 25.
Meggyőződésünk, hogy ebben a helyzetben ez az egyetlen helyes döntés, hiszen az emberi élet és egészség védelménél semmi nem lehet fontosabb.
További információikat az új időpont ismeretében tudunk majd közölni. Addig is arra kérjük az érdeklődőket, hogy kövessék honlapunkat és Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan tesszük közzé a legfrissebb információkat.
A korábban vizsgázottak figyelmét felhívjuk arra, hogy az április 2-3-i megtekintési lehetőséget a körülményekre való tekintettel nem tudjuk biztosítani.
Telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre.
Nagyon vigyázzanak magukra és egymásra, jó egészséget kívánunk!”

Üdvözlettel,
AD nyelviskola és Képzési Központ

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük